Infoavond voor kandidaad-residenten voor woonproject De Condor

//Infoavond voor kandidaad-residenten voor woonproject De Condor

Infoavond voor kandidaad-residenten voor woonproject De Condor

Oproep info avond voor kandidaat-residenten De Condor.

Wat? De Condor is een appartementencomplex in de Torhoutsesteenweg in Oostende. 14 appartementen, verdeeld over de buitenste blokken, zijn bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme die er zelfstandig wonen. Twee appartementen zijn voorbehouden voor residenten. Omdat één resident verhuist, zoeken we een andere enthousiaste vrijwilliger.

Wie zoeken we? Personen, met een hart voor mensen, die een aanspreekpunt willen zijn. Géén begeleiding op constante of op vaste momenten verplichte aanwezigheid, maar wel (telefonisch) bereikbaar zijn voor vragen en bij dringende of onverwachte situaties.

Wat bieden we? Een gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer, koer en autostaanplaats aan een goede prijs. Coaching en uitbreiding van je netwerk.

Interesse? Vrijblijvende info-avond voor kandidaat-residenten op woensdag 18 maart om 19 uur in het vergaderlokaal op de 7de verdieping in de Torhoutsesteenweg 349. Gevolgd door een bezoek aan het appartement. Inschrijven bij Maria Marchand (vzw Ithaka) via 059/51.48.10 of via wonen@vzw-ithaka.be Meer info: www.vzw-ithaka.be

By |2020-02-13T21:28:34+00:0013 februari 2020|