Verdere dromen

/Verdere dromen
Verdere dromen2018-01-31T11:54:24+00:00

auto rijlesIs je droom moeilijk bij een bepaald hokje in te delen? Ook dan proberen wij met je vraag aan de slag te gaan. Ithaka denkt graag ruim en probeert op elke vraag een creatief antwoord te vinden.

Een goed voorbeeld is een cliënt die rijles bij een rijschool had gevolgd. In de aanloop naar zijn rijexamen wilde hij graag voort oefenen en samen met iemand blijven rijden. Binnen de familie- en kennissenkring was er echter niemand beschikbaar om dit op te nemen.

Twee coaches met de nodige rijervaring van Ithaka gingen afwisselend met deze cliënt de baan op. Zo bouwde hij voldoende ervaring en zelfvertrouwen op om zijn examen af te leggen.

Een ander voorbeeld is iemand die graag Nederlands wilde leren. Deze jonge vrouw komt regelmatig naar het dagcentrum om er administratief werk te verrichten en intussen haar Nederlands te verbeteren.

Nog iemand anders wilde graag enkele gesprekjes n.a.v. het overlijden van een familielid.

Heb je een vraag die niet binnen het hokje werken, wonen of vrije tijd past, neem dan contact op met Ithaka. Tijdens een verkennend gesprek gaan we dieper op je vragen en wensen in

Meer info?

Contactpersoon Griet Dehamers: 059/51.48.10 of jobcoach@vzw-ithaka.be