Mediatheek

//Mediatheek
Mediatheek2018-02-21T10:12:06+00:00
Logo Medaitheek

 

In de Mediatheek staan een aantal computers ter beschikking van cliënten. Zo kan iemand opzoekingen doen op het internet, of tijdens de pauze zijn email checken, eventueel met behulp van de Pict@, men kan een artikel schrijven voor Odysseus, Cloudina’s kunnen worden ingesteld, enz.

boeken in de mediatheek

 

In de IthakaBib, die door cliënten gerund wordt, kan iedereen, intern & extern, terecht voor boeken, spelmateriaal, artikels, tijdschriften, die van ver en van dicht met de sector te maken hebben. Bv.: boeken rond coachen en emancipatorisch werken, boeken rond verschillende theoretische kaders, veel materiaal rond Begeleid werken, praktijkboeken en studieboeken, eindwerken, … maar, ook spellen rond vriendschap, verliefdheid, seksualiteit bij mensen met een (verstandelijke) beperking. Heel wat informatie vanuit het VAPH, bv. RTH, enz. Regelmatig worden interessante nieuwe werken aangekocht voor in de IthakaBib, zo blijft het aanbod steeds groeien, en blijft het actueel.

foto van mediatheek

 

We ontvangen met plezier nieuwe Mediatheekklanten, vooral studenten vinden in onze IthakaBib vaak wat ze nodig hebben voor taken en eindwerken,

Er is ook een multifunctioneel kopieerapparaat ter beschikking.

Meer info?

Contactpersoon Michèle: 059/51.48.10 of mediatheek@vzw-ithaka.be