dromendurvendoendelen

DROMEN
DURVEN
DOEN
DELEN

Hier, aan de Belgische kust in Oostende, voelen veel mensen zich snel thuis. Ook in ons coachingcentrum laten we mensen zich thuis voelen.
Dit is een plek waar we durven dromen. We bieden antwoorden op de vragen en noden van mensen met een vermoeden van een beperking.

Door onze kleinschaligheid kunnen de coaches vraaggestuurd en kwalitatief ondersteunen. Je ervaart hier menselijke warme coaching, nabijheid, echtheid en goede samenwerkingen. Kortom, wij creëren ruimte en kansen om jouw dromen te realiseren.

Samen zetten we stappen en ondersteunen we waar nodig. We delen onze mooie maar ook onze moeilijke momenten. De reis is waar het om gaat, niet alleen de bestemming.

ONTDEK ONZE COACHING

Logo Begeleid Werken

Begeleid werken

Begeleid werken is het op een individuele en trajectmatige manier begeleiden van volwassen personen met een beperking naar een onbezoldigde arbeidsmatige activiteit op de gewone arbeidsmarkt.

Logo Producthuis

Producthuis

In ons producthuis werkt er veel talent. In Ithaka worden in de ateliers mooie producten gemaakt die we een plaats geven in onze belevingswinkel Schol.

Wonen

Ithaka heeft 2 woonprojecten:
de Bezaan in Gistel en
De Condor in Oostende.

Daarnaast biedt Ithaka woonbegeleiding aan cliënten van Ithaka.

Logo VIA

Via

Via staat voor weg:
we leren door ervaringen onderweg.
In VIA staat persoonlijke groei centraal.

Logo Schol

Schol

Schol is de belevingswinkel van Ithaka vzw waarbij warme ontmoetingen gecreëerd worden via de Shop, de horeca en de workshops.

Schol

Belevingswinkel Ithaka vzw

Opening voorjaar 2024

ithaka vzw

Nieuws van Ithaka